Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster

Är du för upptagen för att städa ditt hem på regelbunden basis? Är du ute efter att ta in ett trovärdigt och pålitligt team av städhjälp för att hantera alla dina städningsbehov? Om svaret är ja, har du hittat din lösning!

Cleanjouren AB är ett serviceinriktat företag baserat i Södra Sandby. Vi anpassar vårt arbete till ett schema som passar just dig för att möta dina specifika behov. Istället för att lägga ner onödig tid och energi på städning kan du låta oss skicka vår kvalificerade personal för att ta hand om rengöringen i ditt hem.

Våra städ team består av professionella städare som har flera års erfarenhet av att städa bostäder i alla former och storlekar. Vi screenar all vår personal och utbildar dem till att kunna utföra högkvalitativ städning, detta så du kan känna dig säker på att du kommer att vara helt nöjd med det arbete som utförs.

Några av våra tjänstekategorier omfattar regelbunden städning, storstädning, djupstädning, flyttstädning, miljöstädning, semester städning och mycket mer. Så om du letar för professionella tjänster inom hemstädning för ditt hem eller kontor, kontakta oss för att få en helt kostnadsfri uppskattning redan idag!

Städfirman finnes i Södra Sandby men vi erbjuder städhjälp i Lund, Dalby, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Kävlinge, Genarp och alla andra orter som tillhör Lunds kommun